cropped-Favicon-512x512-1.png

Social Media Marketing

Klanten binden via social media

Gericht schieten

op je doelgroep.

Daar zijn we goed in.

Met social media kan je, naast het plaatsen van gratis berichten, ook kiezen voor betaald adverteren. Zo kan je nog gerichter schieten op je doelgroep. 

Blue Bubbles kan je daarbij helpen door het toepassen van online marketing. Door de inzet van onze kennis zijn we in staat bezoekers naar je website toe te trekken en het aantal klanten te vergroten. 

Social media strategie

Social Media Marketing is niet meer weg te denken uit de online marketing mix. Het kanaal biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden in verschillende fases van de customer journey voor zowel zakelijke klanten als consumenten.

Er zijn echter wel verschillen in de aanpak en het soort kanaal. Zo heb je platforms zoals Linkedin met een focus op zakelijke gebruikers of kanalen zoals Facebook, waarbij de aandacht juist ligt op consumenten.

Bij Blue Bubbles helpen we je nadenken over een goede social media marketing strategie en de invulling daarvan. We zorgen voor het plaatsen van content op je social media kanalen en/of verzorgen je  advertentiecampagnes.

Meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom social media uitbesteden?

Aanwezig zijn op social media vraagt tijd en inzet. Dit schiet er helaas bij veel ondernemers bij in. Zoek je daarom naar een goed bureau om je social media uit te besteden? Of wil je graag ondersteuning op het gebied van social media?

Bij Blue Bubbles weten we hoe je de verschillende social media in moet zetten. Van de strategie tot de uitvoering van organische post, onderbouwd met slimme campagnes.

De juiste kanaalmix stemmen we af op de verschillende fases van de customer journey. We vertalen jouw doelstellingen naar creatieve social media campagnes en zetten je doelgroep om in fans.

Dit kunnen we voor jou doen of samen met jou. Je social media uitbesteden aan Blue Bubbles betekent aan de slag met marketingcampagnes die het meest efficiënt zijn voor jouw onderneming.

Wil je weten hoe jouw huidige social media strategie haar doelstellingen wél kan behalen? Neem dan contact met ons op

De social media platforms
waar wij mee werken:

Facebook

Linkedin

instagram-icon-1

Instagram

Twitter

Pinterest

Onze werkwijze

Blue Bubbles is een digital marketing bureau dat alle aspecten van online marketing beheerst.
Wij geven jouw bedrijf de aandacht die je verdient.

Elke strategie die we opstellen is op maat voor jouw bedrijf, afgestemd op jouw klanten, zodat we het maximale resultaat kunnen behalen.

We gebruiken korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. Wat we wel doen is je op de hoogte houden van elke stap die we zetten. En dat kan op meerdere manieren, afhankelijk van jouw voorkeur.

Samen met jou werken we een goede online marketing strategie uit met meetbare en heldere doelen. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van je marktaandeel, meer bezoekers op de website of meer conversies. 

Als jij er klaar voor bent zijn wij het ook!

Heb je nog vragen? Bel, Whatsapp of mail ons.

Open chat
Hallo, welkom bij Blue Bubbles. Waarmee kunnen we je helpen?